Viitor
pentru copii

vezi toate poveștile

Nicușor

Nicușor s-a născut pe 25 martie 20008 în Cahul, Republica Moldova.

Nicusor

Un băiețel adorabil, mic și blonduț. Chiar daca nu are cetățenie română, Nicușor vrea să vorbească limba română, la fel ca mama lui. Totul părea normal până în anul 2010 când a fost diagnosticat cu hipoacuzie sever-profundă. Nicușor a primit aparate auditive ce nu i-au folosit, iar in 2014 a fost programat pentru operația de implant cochlear.

Nicusor

În decembrie 2014 asociația Sonia Maria împreună cu asociația Charity by 99 au organizat un concert caritabil și o seară de stand up urmată de o licitație caritabilă pentru a strange fonduri și a-l putea ajuta pe Nicușor. În urma acestor evenimente s-au strâns aproximativ 5000 euro ce au fost ajutat la plata spitalizării și aparaturii necesare implantării cochleare.

Nicusor

Din ianuarie 2015 Nicușor aude, urmeaza ca audiologul să îi regleze implantul până va auzi cât mai aproape de normal și va urma reabilitare auditiv-verbală atât pe plan local, cât și prin intermediul tehnologiei, el aflându-se la o distanță mare de București. Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat în cazul lui Nicușor! Vom oferi update-uri cu evoluția lui, caci drumul său abia începe!

Asociatia Sonia Maria powered by Balistic Media